2011. május 21., szombat

2 doboz bontatlan Hoodia Diet Max olcsón - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

ÖSSZETÉTELE:  termék thermogenikus összetevőket tartalmaz: a test belső hőjét növeli, ezáltal a szervezet gyorsabban égeti a kalóriákat.
Hoodia Gordonii: A Hoodia Gordonii kaktusz a délafrikai busmannok átalt őhonos növény az éhség- és szomjúságérzet csökkentése érdekében. Évezredek óta használják a hosszú vadászatok alatt.
Gymnema Sylvestris: Az indiánok egyszerüen csak "cukorgyilkosnak" nevezik e növényt. A Gymnema Sylvestre sikeresen kontrollálja a vércukorszintet, optimális szinten tartja, s nem engedi a normális érték fölé menni, illetve alá csökkenni.
Phosphatidyl Serine 20%: Ez az elem megemeli a Hoodia Diet MaxTM hatékonyságát !
Guarana (mag): Dél-afrikai babféle, jelentősen megemeli a szervezet energiaszintjét !
Chromium Polynicotinate: Az egyetlen formula mely bizonyitottan elősegiti a zsir cukorrá alakitását ( inzulin funkció), egyensúlyban tartja a vércukorszintet és alacsony szinten tarta a koleszterolt. A Chromium Polynicotinate 300-szor hatékonyabb mint az általban használatos Chromium Picolinate. A Niacin-bound chromium család tagja, mely szükséges a normális protein, zsir és szénhidrát anyagcseréjéhez.
ALKALMAZÁSA:
2 étkezés között 1-2 kapszulát egy pohár vízzel lenyelni.
Napi megengedett mennyiség maximum 6 kapszula.
Egy teljes kúrához kb. 3 doboz szükséges.
Egy doboz 60 db kapszulát tartalmaz.
Kiknek ajánlott:
A készitmény elsősorban olyan személyeknek ajánlják, akiknek legalább 15 kg súlyfeleslegük van, valamint olyan személyeknek, akik nem tudják megállni a "nassolást", akkor sem ha ténylegesen nem is éhesek.
"Egy növény, mely megöli az étvágyat. "
"(... ) Olyan molekulát tartalmaz, mely azt sugallja az agynak, Ön jól lakott, a szervezetnek nem kell több kalória. " Quote from BBC News Report, 2003. 05. 30.  
A Kalahári Sivatag öslakosai - Földünk egyik legösibb és legprimitívebb népcsoportja - évezredek óta fogyasztják e növényt a hosszúra nyúlt vadászatok során kialakult kínzó éhségérzet megszüntetésére.  
Amikor dél-afrikai tudósok elkezdték elemezni a Hoodia Gordonii nevü növényt,  egy addig ismeretlen molekulát fedeztek fel benne, melyet P57-nek neveztek el. E molekula a felelös az éhségérzet megszünéséért s a tudomány jelenlegi állása szerint ez az egyetlen növény, melyben megtalálható.  
E ténynek köszönhetöen a Hoodia-Diet-Max segítségével Ön könnyen és szenvedésmentesen szabadulhat meg felesleges kilóitól. A készítmény 100% tisztaságú Hoodia Gordonii kivonaton kívül más anyagot nem tartalmaz.  Ephedra- és mellékhatás mentes
2 doboz bontatlan Hoddia Diet Max. Itt vettem vaterán hugomnak, de ő is vett közben magának,  ígyez felesleges lett. Heti 3 kiló fogyás garanált.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-21 16:26
. 2 doboz bontatlan Hoodia Diet Max olcsón - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fontos